Δεν του ξεφεύγει τίποτα: O Κιμ μυρίστηκε την κάνναβη στο λιμάνι της Μυτιλήνης!

Must Read

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 221 συσκευασίες με κάνναβη κατάφερε να εντοπίσει κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο Κιμ, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας.

Η αλάνθαστη μύτη του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης οδήγησε τους άνδρες της Αστυνομίας σε ένα ύποπτο χαρτοκιβώτιο, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, είχε στο εσωτερικό του συνολικά 221 συσκευασίες με διάφορες ονομασίες και την ένδειξη «Ακατέργαστοι ανθοί κάνναβης»!

Τα σκευάσματα κατασχέθηκαν και διενεργείται προανάκριση προκειμένου να εντοπιστεί το λιμάνι από το οποίο φορτώθηκε το χαρτοκιβώτιο, ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο αποστολέας, αλλά και αυτός για τον οποίο προοριζόταν το φορτίο στο νησί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This