Εφιάλτης για έγκυο: Ήρθε τετ α τετ με τους διαρρήκτες, βγαίνοντας από το μπάνιο!

Must Read

Στιγμές τρόμου βίωσε μία νεαρή εγκυμονούσα τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, μέσα στο ίδιο της το σπίτι, στην κοινότητα Σκαλάνι του Δήμου Ηρακλείου, όταν δύο άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, στο εσωτερικό, με σκοπό να την κλέψουν!

Η 24χρονη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρισκόταν στο μπάνιο, όταν άκουσε συνομιλίες και βγήκε, νομίζοντας ότι είχαν έρθει στο σπίτι οι συγγενείς της. Ωστόσο, αντί για τους δικούς της ανθρώπους είδε μπροστά της δύο αγνώστους, οι οποίοι είχαν ήδη προλάβει να κάνουν άνω κάτω τα υπόλοιπα δωμάτια, στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα και τιμαλφή. Η νεαρή κοπέλα, μέσα στην τρομάρα της, διατήρησε την ψυχραιμία της και έτρεξε να μπει ξανά στο μπάνιο ενώ, μάλιστα, κλείδωσε και την πόρτα.

Ακολούθησαν στιγμές βγαλμένες από ταινία τρόμου, καθώς οι δύο ληστές προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα του μπάνιου, κλωτσώντας την με μανία! Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα εγκατέλειψαν την προσπάθεια να εισβάλουν στο λουτρό και τράπηκαν σε φυγή, παίρνοντας μαζί τους 450 ευρώ που είχαν ήδη βρει.

Ακάλυπτα πρόσωπα

Η νεαρή κοπέλα που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Δεδομένου ότι οι δράστες είχαν εισβάλει στο σπίτι με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, η εγκυμονούσα προσπάθησε να δώσει όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή περιγραφή στους αστυνομικούς.

Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο, μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης παρέμεναν άκαρπες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο J2US

Στο τελευταίο live του J2US, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή μαζί με τον παρτενέρ της...

More Articles Like This