Φρικτό έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Τον έσφαξαν και τον έκαψαν

Must Read

Εξέλιξη στην σκοτεινή υπόθεση που είχε αποκαλύψει το newsbreak.gr

Ανατριχίλα ακόμη και στον ιατροδικαστή προκάλεσαν τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκαν στους δυο άνδρες που είχαν βρεθεί νεκροί, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε δασική περιοχή της Ευκαρπίας στην Θεσσαλονίκη.

Όπως διαπιστώθηκε ο ένας εκ των δύο έχει πέσει θύμα άγριας δολοφονίας. «Τον έσφαξαν και του έβαλαν φωτιά για να αλλοιώσουν τα τραύματα» αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής.

Ο πρώτος άνδρας είναι ηλικίας κάτω των 30 ετών και αγνώστων στοιχείων ταυτότητας. Από τη  νεκροτομή προέκυψε ότι έφερε τραύματα στο λαιμό από τέμνον όργανο (π.χ μαχαίρι) και θερμικά εγκαύματα στη περιοχή του προσώπου και του τραχήλου. Το μυστήριο παραμένει για τον άλλον άνδρα. Από την εξέταση της σορού δεν διακριβώθηκε από ποια αιτία έχασε τη ζωή του ενώ αποκλείστηκε ο θάνατος δια τέμνοντος ή θλώντος οργάνου και δια πυροβολισμού. Όπως ανέφερε στις αρχές ο αδελφός του ο οποίος φέρεται ότι τον αναγνώρισε, ο 31χρονος που βρέθηκε νεκρός, αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα. Οι σοροί φαίνεται ότι ανήκουν σε Ιρακινούς, κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι δεν έχασαν τη ζωή τους στον τόπο όπου βρέθηκαν αλλά οι δράστες τους πέταξαν εκεί για να τους ξεφορτωθούν.

Τα πτώματα ήταν σε προχωρημένη σήψη και εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες πέθαναν τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν εντοπιστούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This