Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 66χρονο που διακινούσε κοκαΐνη σε Ελλάδα και Ιταλία επί 20 χρόνια

Must Read

Είκοσι ολόκληρα χρόνια ήταν «μπλεγμένος» ένας Έλληνας, ο οποίος διακινούσε κοκαΐνη τόσο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όσο και στην Ιταλία! Μάλιστα, είχε στήσει στο σπίτι του στη Χερσόνησο, Ηρακλείου, ολόκληρο εργαστήριο για την επεξεργασία της ναρκωτικής ουσίας.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ο 66χρονος, σήμερα, άνδρας εντοπίστηκε να κινείται με μοτοσικλέτα, ακινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε σε έλεγχο που αποκάλυψε ότι μετέφερε 430 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στις τσέπες του είχε 12.180 ευρώ που προέρχονταν από τις παράνομες πωλήσεις.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου βρέθηκαν συσκευές με τις οποίες «έσπαζε» την κοκαΐνη σε σκόνη, τη νόθευε και την μετέτρεπε ξανά σε «βράχους» με πρέσες τις οποίες είχε εγκαταστήσει, για να έχει ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!

Μάλιστα, ο 66χρονος είχε συλληφθεί πριν από 20 χρόνια για διακίνηση 200 γραμμαρίων και δυο χρόνια αργότερα επιχείρησε να μεταφέρει με νταλίκα 30 κιλά κοκαΐνης στην Ιταλία!

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή, ενώ η μοτοσικλέτα του και τα χρήματα κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This