Της επιτέθηκε με taser αλλά γλίτωσε τα χειρότερα!

Must Read

Με όπλο εκκένωσης ηλεκτρισμού (taser) επιτέθηκε μια 64χρονη Κύπρια σε μια 66χρονη Βρετανίδα, στη Λάρνακα. Η 64χρονη Κύπρια συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ Κυριακάτικης εφημερίδας, γύρω στις 10:30 χθες βράδυ, η 66χρονη Βρετανίδα, η οποία μένει στη Λάρνακα τα τελευταία χρόνια, κατήγγειλε ότι 64χρονη η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία, της επιτέθηκε. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και εντόπισε την 66χρονη τραυματισμένη.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, λίγο νωρίτερα την ίδια νύχτα κατέβηκε στο ισόγειο της πολυκατοικίας για να ανάψει τον διακόπτη και η 64χρονη της επιτέθηκε με taser.

Της προκάλεσε εγκαύματα

Μάλιστα η 66χρονη ισχυρίζεται ότι η 64χρονη τη χτύπησε με το όπλο σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο και της φώναζε ότι «θα την σκοτώσει».

Η 66χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Διαπιστώθηκε ότι έχει εγκαύματα και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος και του προσώπου της. Η 64χρονη συνελήφθη από την Αστυνομία και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This