Εντοπίστηκε Αλβανός δραπέτης που αναζητούνταν επί τέσσερα χρόνια

Must Read

Έναν Αλβανό δραπέτη  των φυλακών Τίρυνθας, που αναζητούσαν, περισσότερα από τέσσερα χρόνια, εντόπισαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης, στο 13ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Αθηνών, στο πλαίσιο ελέγχων που έκαναν σε οχήματα. 

Στο όχημα επέβαιναν ακόμα δύο Αλβανοί. Ο 33χρονος οδηγός συνελήφθη επειδή μετέφερε με προορισμό την Αθήνα τους δυο ομοεθνείς του, έναν 49χρονο και μία 31χρονη που είχαν περάσει παράνομα στην χώρα. Από την έρευνα, προέκυψε ότι ο 49χρονος αναζητούνταν ως δραπέτης από τις 18 Μαΐου του 2016, όταν είχε παραβιάσει άδεια που του είχε δοθεί από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας, στο οποίο εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών και τριών μηνών για διακεκριμένη κλοπή.

Ωστόσο, όταν προσήχθησαν στην Ασφάλεια διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για διακεκριμένη κλοπή με ποινή κάθειρξης έξι ετών, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου για απόδραση κρατουμένου με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

Οι τρεις Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που διέταξε να οδηγηθεί ο 49χρονος στις φυλακές Σταυρακίου για να εκτίσει τι ποινές του. Στον ίδιο, την 31χρονη και τον 33χρονο ιδιοκτήτη του Ι.Χ. που κατασχέθηκε, άσκησε δίωξη για παράνομη είσοδο στη χώρα και μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών αντίστοιχα, ενώ στον δραπέτη και την 31χρονη βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This