Τρίτη 15/6/2021

Θεσσαλονίκη: Νέο χτύπημα από τους διαρρήκτες του 1.000.000 Ευρώ! Μπούκαραν σε σπίτι Αεροπαγίτη

Λίγες μόνο ώρες μετά την χολιγουντιανή διάρρηξη που πραγματοποίησαν στην βίλα του γνωστού επιχειρηματία, Παρασκευά Παλατιανά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, από όπου έφυγαν πλουσιότεροι κατά 1.000.000 ευρώ, οι διαρρήκτες «χτύπησαν» έναν ακόμη επιφανή Έλληνα.

Όπως έγινε γνωστό από τις διωκτικές αρχές, στο στόχαστρό τους μπήκε, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το σπίτι ενός Αρεοπαγίτη, από το οποίο κατάφεραν και πήραν 70.000 ευρώ μετρητά, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. 

Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν την διάρρηξη την Κυριακή στην Ασφάλεια Πυλαίας. Όπως ανέφεραν οι «ποντικοί» εισέβαλαν -άγνωστη ώρα- ενώ εκείνοι έλειπαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την νύχτα της περασμένης Τετάρτης είχαν τρυπώσει στην βίλα του επιχειρηματία, Παρασκευά Παλατιανά, και είχαν αρπάξει μέσα από το χρηματοκιβώτιο το ποσό του 1.000.000 ευρώ (!) σε μετρητά, μαζί με 200 λίρες Αγγλίας και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, κάνοντας δίχως αμφιβολία τη διάρρηξη της χρονιάς! Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ο οποίος μαζί με τα δύο αδέλφια του, Κωνσταντίνο και Αντώνη, βρίσκεται στο «τιμόνι» της Palaplast, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων άρδευσης στη χώρα, την ώρα της διάρρηξης βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στην Χαλκιδική, κάτι που πιθανότατα γνώριζαν οι άγνωστοι «ποντικοί» και το εκμεταλλεύτηκαν για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ