Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ηρωίνη ακόμη και μέσα σε… σεσουάρ μαλλιών! (video)

Must Read

Στην εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας που διακινούσε ηρωίνη από την Αθήνα στην Κέρκυρα, προέβη το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμμορία απαρτιζόταν από πέντε αλλοδαπούς και πέντε Έλληνες, ενώ, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν η τριμελής ηγετική ομάδα της, αποτελούμενη από έναν αλλοδαπό, φερόμενο ως το ηγετικό στέλεχος και δύο Έλληνες που είχαν το ρόλο των βασικών διακινητών, καθώς και δύο ακόμη μέλη της, Έλληνες, που φέρονται πως είχαν ρόλους «εισπράκτορα» και μικροδιακινητή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δημοσίευσε η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, για τον τρόπο που δρούσε η συμμορία, φέρεται ότι το ηγετικό στέλεχος της συμμορίας ήταν υπεύθυνος για την προμήθεια της ηρωίνης και τη μεταφορά της στην Κέρκυρα με «στρατολογημένα» άτομα που είχαν τον ρόλο των μεταφορέων ή μέσω της αποστολής της με ασυνόδευτα δέματα.

Στο πλαίσιο της τμηματικής αποδόμησης της συμμορίας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί, για διαφορετικές περιπτώσεις ακόμη τρία μέλη της συμμορίας, δύο αλλοδαποί άνδρες και μία Ελληνίδα, οι οποίοι βρίσκονται προσωρινά κρατούμενοι, καθώς είχαν συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης.

Σε δέμα με λαχανικά

Οι διακινητές της ναρκωτικής ουσίας φέρονται να χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο για τη μεταφορά της ηρωίνης, καθώς το χρονικό διάστημα που έγιναν οι αστυνομικές έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 80 γραμμαρίων μέσα σε ασυνόδευτο δέμα που περιείχε λαχανικά. Επίσης, βρέθηκε ηρωίνη και μέσα σε σεσουάρ μαλλιών, ενώ σε υπαίθρια έκταση βρέθηκε κρυμμένη, ποσότητα ηρωίνης βάρους 33 γραμμαρίων.

Σε βάρος των συλληφθέντων, καθώς και δύο ακόμη αλλοδαπών που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένης διακίνησης ηρωίνης, ενώ συνολικά στη δικογραφία, με την κατηγορία της προμήθειας ναρκωτικών ουσιών εμπλέκονται ακόμη 23 Έλληνες.

Έρευνα για την υπόθεση έγινε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκαν συνολικά 443 γραμμάρια ηρωίνης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

  • Δείτε βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. με τα ευρήματα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This