Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Εξαρθρώθηκε σπείρα πλαστογράφων

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Αττική για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστογράφησης εγγράφων, αφού εντοπίστηκε και το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης και νόθευσής τους.

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατασχέθηκαν πλήθος πλαστών εγγράφων, ταξιδιωτικά έγγραφα τρίτων προσώπων, σφραγίδες και άλλα σχετικά έντυπα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα πλαστά έγγραφα χρησιμοποιούνταν σε δημόσιες Υπηρεσίες για την υφαρπαγή Α.Φ.Μ αλλά και την παράνομη έκδοση Α.Μ.Κ.Α.

Συγκατηγορούμενοι των τριών, για το αδίκημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, τυγχάνουν (126) επιπλέον αλλοδαποί, πελάτες του κυκλώματος, στο οποίο κατέβαλαν ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.

Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κατάρτισης και νόθευσης εγγράφων είχε ψηφιακά μέσα, εργαλεία, γραφική ύλη και αναλώσιμα υλικά.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ