Η μπίλια έκατσε στη… Δίωξη Ναρκωτικών: Ανακάλυψαν κόκα σε κασετίνα με μάρκες!

Must Read

Η κασετίνα με μάρκες για χαρτοπαίγνιο έκρυβε κοκαΐνη!

Τις παράνομες δραστηριότητες κυκλώματος που διοχέτευε ναρκωτικά σε θαμώνες μπαρ της Σαντορίνης ξεσκέπασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου και αστυνομικούς του Τμήματος Θήρας.

Τη σπείρα αποτελούσαν τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, οι οποίοι παραλάμβαναν την κοκαΐνη σε δέματα που είχαν μέσα κασετίνες με μάρκες για ποντάρισμα σε χαρτοπαίγνιο.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου, εντοπίστηκε ένας 29χρονος που παρέλαβε το δέμα με τη μεταλλική κασετίνα που είχε μέσα τις μάρκες, αλλά και μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 99,68 γραμμαρίων. Κατόπιν συνελήφθησαν ο 30χρονος εγκέφαλος της σπείρας που αναλάμβανε την προμήθεια των ναρκωτικών και τη μεταφορά τους στη Σαντορίνη, καθώς και μια 23χρονη, η οποία μαζί με τον 29χρονο αναλάμβανε τη διακίνησή τους.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια, στους χώρους εργασίας και στα οχήματα των τριών δραστών κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 10,58 γραμμαρίων, κάνναβη βάρους 5,34 γραμμαρίων, δύο αυτοκίνητα κι ένα mini bus.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This