CSI Βόλος: Άγρια δολοφονία 71χρονης εξιχνιάστηκε 18 χρόνια μετά, χάρη σε ένα αποτύπωμα παλάμης!

Must Read

Ένα έγκλημα που έγινε πριν από 18 χρόνια στον Βόλο εξιχνιάστηκε από τα CSI εγκληματολογικά εργαστήρια, με τις Αρχές να οδηγούνται στη σύλληψη των δραστών.

Το 2002, η 71χρονη Χρυσούλα Σπαθούλα από το Διμήνι είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της. Ένα παλαμικό αποτύπωμα που είχε βρεθεί στο πόμολο της πόρτας της κρεβατοκάμαράς της παρέμενε όλα αυτά τα χρόνια αναξιοποίητο, ως τη στιγμή που ταυτοποιήθηκε με τη χρήση της υπερσύγχρονης τεχνολογίας των εργαστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, στις 3 Ιουλίου.

Το αποτύπωμα ανήκε σε έναν 43χρονο Αλβανό οικοδόμο, ο οποίος ζει στον Βόλο, και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου πιάστηκε στο «δόκανο» της Αστυνομίας.

Μετά την απολογία του, στην οποία ισχυρίστηκε ότι δεν δολοφόνησε εκείνος την 71χρονη, προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό. Ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι τον φόνο έκανε ένας 44χρονος ομοεθνής συνεργός του κατά τη διάρκεια της ληστείας, με αποτέλεσμα να εκδοθεί και για εκείνον ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τούς σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο

Ο 44χρονος παρέμενε άφαντος έως το πρωί της Κυριακής, οπότε πέρασε παράνομα τα ελληνοαλβανικά σύνορα επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, με το οποίο τον μετέφερε παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας μια 46χρονη Αλβανίδα. Αστυνομικοί της Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Κρυσταλλοπηγής τούς σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο για να διαπιστώσουν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή του Α’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου.

Έτσι, συνελήφθη και αυτός και οδηγήθηκε μαζί με τη 46χρονη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ο οποίος διέταξε τη μεταγωγή του 44χρονου στον Βόλο για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This