«Διαβασμένοι» ληστές απέσπασαν υπό την απειλή όπλου μεγάλο χρηματικό ποσό από πολυτελή μονοκατοικία επιχειρηματία

Must Read

Στιγμές απόλυτου τρόμου βίωσε ένας ηλικιωμένος επιχειρηματίας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις ενόπλους, μόλις επέστρεψε στη μονοκατοικία που διατηρεί στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, κοντά στο ναό του Ποσειδώνα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 13/09.

Οι τρεις κακοποιοί ακινητοποίησαν τον 76χρονο επιχειρηματία με την απειλή των όπλων τους και τον ανάγκασαν να τους ανοίξει την πόρτα της πολυτελούς μονοκατοικίας του, σε ξεχωριστό χώρο της οποίας βρισκόταν η 68χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός και οικονόμος του. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ηλικιωμένος στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι ένοπλοι δράστες ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και την έντρομη οικιακή βοηθό, τους δέσμευσαν και τους δύο και άρχισαν να ερευνούν τους χώρους για κρύπτες και χώρους στους οποίους θεωρούσαν ότι υπήρχαν χρήματα και τιμαλφή.

Γνώριζαν

Τελικά, οι κακοποιοί κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο φέρεται ότι γνώριζαν πως υπήρχε φυλαγμένο στη μονοκατοικία και, κατά τη δήλωση του 76χρονου, ήταν μετρητά ύψους 50.000 ευρώ, καθώς επίσης κοσμήματα και 50 λίρες. Αφού εξασφάλισαν τα κλοπιμαία, αποχώρησαν χωρίς να πειράξουν τον επιχειρηματία και την οικιακή βοηθό, οι οποίοι κατάφεραν να λυθούν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Τα πληρώματα περιπολικών της Αμεσης Δράσης ενημερώθηκαν για την εισβολή και τη ληστεία, και ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου, ωστόσο είχε μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη διαφυγή των δραστών, γεγονός που τους επέτρεψε να εξαφανιστούν. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This