Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Τους φώναξε για ξάσπρισμα και το έριξαν στο «ξάφρισμα»: Αλλοδαποί μπογιατζήδες άδειασαν το σπίτι Βολιώτισσας!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Με άριστες συστάσεις για τη δουλειά τους, δύο αδέλφια αλλοδαποί ανέλαβαν να βάψουν το σπίτι μιας γυναίκας που διαμένει μαζί με την κόρη της στο Βόλο, όμως αποδείχθηκαν ικανότεροι μάστορες στο… ξάφρισμα!

Η συμφωνία έκλεισε και η δουλειά ξεκίνησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρόθυμοι και προσεκτικοί, προχωρούσαν το βάψιμο του σπιτιού, χωρίς να πέσει στάλα μπογιάς. Η γυναίκα και η κόρη της αποφάσισαν να φιλοξενηθούν σε φιλικό σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες, για να μην είναι μέσα στα πόδια των μαστόρων.

Έτσι, έδωσαν τα κλειδιά στα δύο αδέλφια και όταν επέστρεψαν, ύστερα από δύο ημέρες, βρήκαν μόνο τους… τοίχους! Όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», οι αλλοδαποί εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ενοίκων και, αντί να ανακαινίσουν το σπίτι, το… άδειασαν!

Αρνήθηκαν τα πάντα

Όπως διαπίστωσε η άτυχη ιδιοκτήτρια, φεύγοντας οι αλλοδαποί είχαν αφήσει μόνο ελάχιστα ρούχα, ενώ είχαν αρπάξει τα έπιπλα, την οικοσκευή, τις ηλεκτρικές συσκευές μέχρι και τα… τηγάνια! Η γυναίκα τηλεφώνησε αρχικά στα δύο αδέλφια προσπαθώντας να τους φέρει στο φιλότιμο και να επιστρέψουν τα πράγματά της, όμως εκείνοι το έπαιξαν… Κινέζοι, αρνήθηκαν τα πάντα και έκλεισαν το τηλέφωνο.

Έτσι, πλέον τον λόγο έχει η Αστυνομία, στην οποία υποβλήθηκε καταγγελία για τους μακρυχέρηδες μπογιατζήδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ