Κάνε αδερφές να δεις καλό: Γιαγιάδες «ξάφρισαν» τα κοσμήματα της αδερφής τους, λόγω κληρονομικών διαφορών!

Must Read

Μάρτυρες μιας πρωτοφανούς οικογενειακής υπόθεσης έγιναν οι άνδρες της Αστυνομίας στην Κάρπαθο όταν κλήθηκαν στο σπίτι μίας 65χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι τα τεράστιας αξίας κοσμήματα που είχε στο δωμάτιό της «έκαναν φτερά»!

Προς μεγάλη της έκπληξη, σύντομα αποδείχθηκε ότι τα είχαν αρπάξει οι δύο μεγαλύτερες αδελφές της, με τις οποίες είχε κληρονομικές διαφορές!

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, η 65χρονη γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου ότι τα κοσμήματά της, αξίας άνω των 100.000 ευρώ, εξαφανίστηκαν από το σπίτι της. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τα είχε μέσα σε ένα κουτί στο δωμάτιό της, ωστόσο, όταν τα αναζήτησε δεν τα βρήκε, με αποτέλεσμα να καταγγείλει την… περίεργη απουσία τους.

Οι αστυνομικοί που λίγο αργότερα έφτασαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, πέρασαν χειροπέδες στις δύο μεγαλύτερες αδελφές της, ηλικίας 73 και 82 ετών, ενώ ακολούθησε έλεγχος, στο πλαίσιο του οποίου εντόπισαν όλα τα κλοπιμαία, που ήταν στην κατοχή της 73χρονης.

Δεν ήθελαν να κλέψουν

Από τη διαδικασία της προανάκρισης που διενήργησαν οι αστυνομικοί, οι δύο αδελφές φέρεται ότι παραδέχτηκαν πως άρπαξαν τα κοσμήματα, ωστόσο ισχυρίστηκαν ότι δεν ήθελαν να τα κλέψουν, αλλά η αφορμή ήταν υποθέσεις για κληρονομικές διαφορές που εκκρεμούσαν ανάμεσά τους. Πάντως, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οι δυο αδελφές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Ρόδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This