Πέμπτη 24/6/2021

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ντράπηκε ακόμα και η ντροπή

Το ΚΚΕ είχε πάντοτε συμπάθειες και μεγάλες αντιπάθειες. Η πορεία του στην ιστορία άλλωστε ήταν αμφιλεγόμενη. Πάντα όμως ως κοινός τόπος υπήρξε η αντίδραση του στα μεγάλα συμφέροντα, τις πολυεθνικές και τους αδηφάγους του χρήματος.
Έως ότου ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που μετέτρεψε το ΚΚΕ σε δεκανίκι των πλέον σκοτεινών συμφερόντων τα οποία κερδοσκόπησαν με τους πιο άθλιος και φρικτούς τρόπους απέναντι στην κοινωνία και τους αδύναμους.

Από την στιγμή που το ΚΚΕ πούλησε την δημόσια ραδιοφωνική συχνότητα που του είχε παραχωρήσει το κράτος σε …οφσόρ, ακολούθησαν γεγονότα που έκαναν ακόμα και την ίδια την ντροπή να ντραπεί!

Πότε φυσικά δεν εξήγησε αυτή την αδιανόητη για ένα Κομμουνιστικό Κόμμα πράξη, να κάνει δηλαδή συναλλαγή με οφσόρ, παραδίδοντας μάλιστα συχνότητα που είχε λάβει δωρεάν από το Δημόσιο!

Ίσως όμως τα γεγονότα που ακολούθησαν να αποτελούν από μόνα τους μία εξήγηση.

Η κοινοβουλευτική του στάση απέναντι στο πλοίο της ηρωίνης, το Noor1, όπου συντάχθηκε με τα πλέον σκοτεινά συμφέροντα και το ναρκοχρήμα, θα έκαναν τα κόκκαλα του Στάλιν να τρίζουν.

Και χαριστική βολή ήρθε με την στάση του στο σκάνδαλο Novartis. Το παγκόσμιο σκάνδαλο μίας πολυεθνικής που γονάτισε τις κοινωνίες κερδοσκοπώντας πάνω στην δημόσια υγεία! Και όμως, ο Κουτσούμπας βγήκε να καταδικάσει τους «κουκουλοφόρους μάρτυρες», που αποκάλυψαν το σκάνδαλο! Για να ακολουθήσει σαν ομοβροντία η παραδοχή της εταιρείας για το σκάνδαλο και τα πρόστιμα – μαμούθ σε Αμερική, Γαλλία και Ιταλία για τις πράξεις της πολυεθνικής στην Ελλάδα!

Στην Ελλάδα όμως, με αντιπολίτευση σαν το ΚΚΕ και τον Κουτσούμπα, οι κομπραδόροι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ