Δολοφονία στην Καλλιθέα – Ο γνωστός ως «Απάτσι» το θύμα

Must Read

Νωρίς το πρωί στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέα σημειώθηκε νέο δολοφονικό χτύπημα που παραπέμπει σε συμβόλαιο εκτέλεσης. Το θύμα ήταν γνωστό στις αρχές ενώ είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη κατά το παρελθόν. Οι αρχές βλέπουν συμβόλαιο θανάτου.

Το θύμα είναι ο Βαγγέλης Πάλης, επονομαζόμενος ως «Απάτσι» τα χρόνια της παρανομίας του, όταν αναλάμβανε την εκτέλεση «συμβολαίων θανάτου», εξέτιε ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, έπειτα από εντολή του κυκλώματος της νύχτας που «έστηνε» κούρσες στον ιππόδρομο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα δέχθηκε, λίγο πριν από τις 05:00, πυροβολισμούς στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Κανακίδου. Διερχόμενοι πολίτες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο 60χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό», όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Στα μάτια πολλών αντιεξουσιαστών έχει «θεοποιηθεί» για τη στάση που έχει κρατήσει στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για «πειθαρχικούς λόγους», καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους.

Η πρόσφατη δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This