Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Χρυσή Αυγή: Όταν η εγκληματική οργάνωση ξέπλενε την εγκληματική οργάνωση του Noor1

Κρίθηκε λοιπόν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Και ως εγκληματική οργάνωση, έκανε εγκληματικές ενέργειες. Οι οποίες φυσικά δεν είναι αποκομμένες αλλά έχουν μια συνέχεια, μια συνέπεια και οπωσδήποτε, συνεργούς.

Σήμερα λοιπόν έχουν βγει όλοι και κουνάνε το δάχτυλο πανηγυρίζοντας για την δικαστική εξέλιξη. Είναι οι ίδιοι που με τις πράξεις τους γιγάντωσαν την εγκληματική οργάνωση, για λόγους οπότε μπορεί να μην ήταν προφανείς, σήμερα όμως ένα κουβάρι αρχίζει και ξετυλίγεται. Και αναπόφευκτα στρέφεται στην κοινοβουλευτική δράση της Χρυσής Αυγής, και κάποια εξαιρετικά περίεργα σημεία που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν με καμμιά λογική.

Η Χρυσή Αυγή και το ναρκοπλοίο Noor1

Η χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι η περίπτωση του πλοίου με την τουρκική ηρωίνη, που μετά και τις αποκαλύψεις του αμερικανικού περιοδικού The New Republic, αποδεικνύει ότι πέραν της εγκληματικής δραστηριότητας των εμπόρων ναρκωτικών, ενδέχεται να υποκρύπτει και παρακρατική δράση του Ερντογάν έναντι της Ελλάδας.
Και όμως η Χρυσή Αυγή που παρίστανε τον εχθρό της Τουρκίας και του εγκλήματος, πρωταγωνίστησε στην πιο μελανή σελίδα του ελληνικού κοινοβουλίου, τουλάχιστον στην μεταπολίτευση.

Οι μεγάλοι χορηγοί της Χρυσής Αυγής στο απυρόβλητο;

Είναι η στιγμή που ο Γιάννης Λαγός από το βήμα της Βουλής εξαπολύει επίθεση στις δικαστικές και ανακριτικές αρχές του έπαιξαν το κεφάλι τους κορώνα – γράμματα απέναντι στην δολοφονική ελληνοτουρκική συμμορία του Noor1. Την συμμορία που εισήγαγε την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης στην ιστορία, και όπως φαίνεται από το αφιέρωμα στο αμερικανικού περιοδικού, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Η παρέμβαση λοιπόν του αρχηγικού μέλους της εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγού υπέρ της άλλης εγκληματικής οργάνωσης (NOOR1), μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Βλέποντας το βίντεο γίνεται εμφανής η προσπάθεια του να υποβιβάσει την εγκληματική δραστηριότητα της ελληνοτουρκικής συμμορίας, μιλώντας για «κάποιο πλοίο» και «κάποιον κατηγορούμενο», που σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει περίπτωση να αποτελούν βραχίονα του τουρκικού παρακράτους κατά της Ελλάδας!

Η εγκληματική σύμπραξη με την εγκληματική οργάνωση

Ποια τα κίνητρα λοιπόν του εγκληματία Λαγού για να κάνει μια τέτοια κίνηση; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, λέει ο σοφός λαός μας. Άσχετα εάν η πολυετής διαδικασία έρευνας και εκδίκασης, ουδέποτε ασχολήθηκε με όσους ποικιλοτρόπως ενίσχυαν την εγκληματική οργάνωση και την χρησιμοποιούσαν κατά το δοκούν. 
Αντίθετα, το είδαμε έκπληκτοι μία ανίερη κοινοβουλευτική συμμαχία να σέρνεται πίσω από την Χρυσή Αυγή με μοναδικό κίνητρο την προστασία της εγκληματικής οργάνωσης και την εκβίαση των ακέραιων λειτουργών που προσπαθούσαν να την εξαρθρώσουν!
Δείγμα του πόσο εύκολα μπορεί να διαβρωθεί μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος από εγκληματικές οργανώσεις.

Θεωρούμε δεδομένο ότι με τις αποκαλύψεις που έρχονται και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, η ελληνική δικαιοσύνη θα ξεκινήσει και μία παράλληλη έρευνα για τους επικοινωνιακούς κι άλλους χορηγούς της εγκληματικής οργάνωσης. Μία πολύ σοβαρή υπόθεση που κάποιοι όψιμοι αντιφασίστες φαίνεται να έχουν ξεχάσει. Ή να θέλουν να ξεχάσουν.
Άλλωστε, συγκεκριμένα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης όχι μόνο δεν έκρυβαν αλλά καμαρώναν κιόλας για την ενίσχυση – χρηματική – που δεχόντουσαν από παράγοντα που παραμένει πανίσχυρος τους κύκλους της εξουσίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ