Τετάρτη 28/7/2021

Ποιος θα βρει και θα δικάσει τους χρηματοδότες της εγκληματικής οργάνωσης;

Η 7η του Οκτώβρη είναι μία ημέρα ιστορική, καθώς η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε – την έτσι κι αλλιώς καταδικασμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού – ναζιστική συμμορία ως εγκληματική οργάνωση.

Η καταδίκη, έστω και αν ικανοποιεί τόσο το δίκαιο, όσο και το λαϊκό αίσθημα, έστω κι αν αποδίδει Δικαιοσύνη και εκπληρώνει το αίτημα “οι Ναζί στη φυλακή”, αφήνει τελικά κενά σε ότι έχει να κάνει το σύνολο της δραστηριότητας της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Μία από τις μεγαλύτερες “μαύρες τρύπες”, μία από τις “απαγορευμένες ζώνες” στην ιστορία της πολιτικής γιγάντωσης – έστω και συγκυριακής – του φαινομένου του νεοναζισμού στην πατρίδα μας είναι η αλήθεια γύρω από τις πηγές χρηματοδότησης και τους αφανείς χρηματοδότες της οργάνωσης. Έχουν γραφτεί πολλά και έχουν λεχθεί και ακουστεί ακόμη περισσότερα. Τα ονόματα που έχουν μπει στο κάδρο της φημολογίας βαριά. Τα γεγονότα αδιάψευστα. Ποιος, ας πούμε, μπορεί να ξεχάσει ότι η ναζιστική συμμορία είχε στήσει φάμπρικα ερωτήσεων στην Βουλή… Η συνέχεια εδώ. 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ