Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο τον γιο του επειδή έβλεπε βίντεο στο ΥouΤube

Άγριος ξυλοδαρμός 10χρονου πρόσφυγα από τον πατέρα του

Must Read

Τρόμαξαν οι κάτοικοι της περιοχής Αμμουδάρας όταν άκουσαν μέσα στο βράδυ ουρλιαχτά και κλάματα ενός αγοριού το οποίο δεχόταν στο κορμί του το άγριο μένος του πατέρα του. 

Οι κάτοικοι κάλεσαν στην αστυνομία και ο 45χρονος Σύρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα μαζί με το παιδί του. Οι αστυνομικοί τρομαγμένοι, κάλεσαν το ΕΚΑΒ όταν είδαν ότι το 10χρονο αγόρι κούτσενε και έφερε εκδορές στο κεφάλι αλλά και μώλωπες σε χέρια και πόδια.

Το 10χρονο αγόρι μεταφέρθηκε  στο Πανεπιστημιακό Nοσοκομείο Ηρακλείου όπου υπεβλήθη σε ράμματα και συνεχίζει να νοσηλεύεται. 

Ο 45χρονος Σύρος ισχυρίστηκε ότι κακοποίησε τον γιο του επειδή επειδή έβλεπε βίντεο στο ΥouΤube, ενώ την ίδια στιγμή το αγοράκι αν και φοβισμένο, επέμενε να μείνει κοντά στον πατέρα του: «θέλω το μπαμπά μου, μην μου τον πάρετε, ήμουν άτακτος γι’ αυτό με έδειρε» φώναζε στους αστυνομικούς. 

Παιδοψυχίατροι παρακολουθούν τον 10χρονο που κουβαλάει μέσα του ένα βαθύ τραύμα καθώς είδε την μητέρα και την αδερφή του να σκοτώνονται από νάρκη κατά τις επιθέσεις στη Συρία. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This