Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας! Άγρια καταδίωξη και ένας τραυματίας από αδέσποτη σφαίρα – Τροχαίο για 4 αστυνομικούς (video)

Must Read

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Δευτέρας, μετά από πυροβολισμούς στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί έπεσαν μετά από συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες Ρομά και αλλοδαπών, στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου. Ακολούθησε άγρια καταδίωξη από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Μέχρι στιγμής ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με το επεισόδιο, τραυματίστηκε το πόδι από αδέσποτη σφαίρα και έχει μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό για τις πρώτες βοήθειες.

Έως τώρα, έχουν εντοπιστεί δύο αυτοκίνητα και έχουν προσαχθεί πέντε άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή. 

Αυτόπτης μάρτυρας, αναφέρει: «Πλακώθηκαν εδώ απέναντι, έβγαλαν πιστόλι και τραυμάτισαν έναν άνθρωπο που περνούσε με το μηχανάκι του». 

https://www.youtube.com/watch?v=KhFCrM3kWYM

Τροχαίο για 4 αστυνομικούς

Την ίδια στιγμή, τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην έρευνα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Στο σημείο επικράτησε συμφόρηση με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν και τα δύο ρεύματα του Κηφισού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This