Στο «σκαμνί» 52χρονος εκπαιδευτικός που διατηρούσε ανάρμοστη σχέση με 14χρονη μαθήτρια στη Ρόδο

Εκείνος δηλώνει ερωτευμένος μαζί της και εκείνη ότι τις κάνει δώρα και πως δεν επιθυμεί τη δίωξή του

Must Read

Έναν ολόκληρο χρόνο βασανίζει την τοπική κοινωνία της Ρόδου η πρωτοφανής υπόθεση της ανάρμοστης σχέσης που είχε αναπτύξει ένας 52χρονος εκπαιδευτικός με μια 14χρονη μαθήτρια, οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της οποίας θα ξεδιπλωθούν στις 25 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο εκπαιδευτικός, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε πάει στο σπίτι της 14χρονης και είχε προκαλέσει σε βάρος των γονέων της επεισόδιο επειδή εκείνη «γύριζε έξω»!

Η σκηνή… ζηλοτυπίας που αποτέλεσε την αφετηρία των αποκαλύψεων συνέβη ξημερώματα στις 30 Νοεμβρίου του 2019, όταν ο 49χρονος πατέρας, η 45χρονη σύζυγός του και η 14χρονη κόρη τους επέστρεψαν στην κατοικία τους στον Αρχάγγελο. Τη στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, διαπίστωσαν ότι εκεί περίμενε ο κατηγορούμενος που είχε εισβάλει στο σπίτι και, μόλις αντίκρισε την ανήλικη, της είπε «γύριζες έξω»! Αμέσως μετά, επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ του 49χρονου πατέρα και του εκπαιδευτικού, ενώ η μητέρα της μικρής κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», οι γονείς της ανήλικης -μια φιλήσυχη οικογένεια από την Αλβανία- έπαθαν σοκ όταν αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, καθώς ο πατέρας ακινητοποίησε τον κατηγορούμενο και εκείνος φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του και ότι είχαν σχέση!

Η σχέση είχε μετατραπεί σε ερωτική

Το κουβάρι άρχισε να ξεδιπλώνεται, όταν η μαθήτρια κατέθεσε ότι ανέπτυξε φιλία με τον δάσκαλο εντός του σχολείου και συνέχισαν την επαφή τους μέσω Facebook, όταν αυτός μετατέθηκε. Όπως προέκυψε, τον Σεπτέμβριο του 2018 δάσκαλος και μαθήτρια συναντήθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική, με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει πολλές φορές την άρνησή της.

Όμως, σε άλλες καταθέσεις που έδωσε αργότερα, ανασκεύασε και υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της και ότι αγαπιόντουσαν! Τόνισε, ακόμη, ότι ο εκπαιδευτικός ήταν καλός μαζί της, ότι της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του!

Ο εκπαιδευτικός είχε αρνηθεί ότι σεξουαλική επαφή, προσθέτοντας ότι με την ανήλικη υπήρξε μια πλατωνική αγάπη, δήλωσε όμως ότι δεν πρόκειται να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες που θα έθιγαν την προσωπικότητά της! Από την ιατρική πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη, προέκυψε ότι ο παρθενικός της υμένας της μικρής δεν είχε υποστεί ρήξη, όμως δεν είχε αποκλειστεί να υπήρξε ερωτική επαφή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This