Ξανάρχισαν τις ληστείες αλλοδαποί «Μπόνι και Κλάιντ» που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Λήστευαν συστηματικά περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων

Must Read

Ακόμα και όταν αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου, δεν μπόρεσε να κόψει τη συνήθεια να… ληστεύει μία Ουκρανή, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς με τον Γεωργιανό σύντροφό της, τη στιγμή που έκαναν ακόμη μια ληστεία υπό την απειλή όπλου στην Ελευσίνα!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 24/10, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν μία κλήση για μια ληστεία που γινόταν σε ένα περίπτερο επί της οδού Πολυτεχνείου. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο και μίλησαν με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι περιέγραψαν το ζευγάρι των… «Μπόνι και Κλάιντ» κι έτσι ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες στη γύρω περιοχή.

Πολύ σύντομα κατάφεραν να εντοπίσουν στη διασταύρωση Ιεράς Οδού και Ωκεανιδών ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι αλλοδαπών, ένας Γεωργιανός και μία Ουκρανή, με ύποπτη συμπεριφορά. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο 300 ευρώ, μία περούκα, δύο μάσκες, τέσσερα πλαστικά γάντια, διάφορα είδη περιπτέρου κι ένα πιστόλι ρέπλικα Smith & Wesson. Όλα έδειχναν ότι οι επιβάτες ήταν οι ληστές του περιπτέρου κι έτσι συνελήφθησαν.

Γυναικεία περούκα

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την έρευνα της Ασφάλειας, το ζευγάρι διέπραττε συστηματικά ληστείες σε περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων αρπάζοντας χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για να ξεγελούν τυχόν αυτόπτες μάρτυρες με τα χαρακτηριστικά τους και να μην τους εντοπίζουν οι αστυνομικοί, είχαν μαζί τους και μία γυναικεία περούκα την οποία φορούσαν την ώρα που έκαναν τις ληστείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς είχε αποφυλακιστεί εκμεταλλευόμενη τη διάταξη του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων. Παρά τον περιορισμό, όμως, η Ουκρανή όχι μόνο κυκλοφορούσε, αλλά διέπραττε και ληστείες μαζί με τον σύντροφό της!

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This