Στο στόχαστρο κακοποιών δυο ΑΤΜ στον Μαραθώνα- Πανικός από τις εκρήξεις

Must Read

Δύο εκκωφαντικές εκρήξεις αναστάτωσαν τα ξημερώματα τους κατοίκους του Μαραθώνα και έκαναν αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές να τρέχουν και να μην φτάνουν.
Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο έξω από υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. επί της Λ. Μαραθώνος 21, στον Μαραθώνα, 10 λεπτά πριν τις 04:00 τα ξημερώματα. Από την έκρηξη διαλύθηκε εντελώς το ΑΤΜ, αλλά οι δράστες δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες, ενώ προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο του καταστήματος.

Αμέσως μετά, οι ίδιοι δράστες, όπως φαίνεται, προκάλεσαν έκρηξη και σε ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από κατάστημα επί της Λ. Μαραθώνος 38. Σε αυτή την περίπτωση κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα μετρητά, ενώ άφησαν πίσω τους ένα διαλυμένο ΑΤΜ και εκτεταμένες φθορές στο κατάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This