Ιεροψάλτης-υδραυλικός συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας του – «Ήταν ατύχημα» λέει ο ίδιος

Σοκ στην Καλλιθέα

Must Read

Σοκάρει η είδηση ότι ένας ιεροψάλτης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στην Καλλιθέα, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του και επιχείρησε να εμφανίσει την πράξη του ως δυστύχημα.

Ολα συνέβησαν το πρωί της 23ης Οκτωβρίου, όταν ο 53χρονος ιεροψάλτης που εργάζεται ως υδραυλικός άφησε τα παιδιά του στο σχολείο και μετά από ένα επαγγελματικό ραντεβού επέστρεψε στο σπίτι προκειμένου να πάρει απαραίτητα εργαλεία για τη δουλειά του. Εκεί βρισκόταν και η σύζυγος του φερόμενου δολοφόνου με την οποία ενεπλάκη σε καυγά. Οι δυο τους τσακώθηκαν έντονα με την γυναίκα να πέφτει τελικά στην άκρη του νιπτήρα και να χτυπάει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. 

Ίχνη πίεσης στον λαιμό

Συμφωνα με το protothema.gr ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλόγριας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, διαπίστωσε ίχνη πίεσης στην τραχηλική χώρα.

Ο 53χρονος φερόμενης δράστης  που πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα, ομολόγησε ότι έσπρωξε την γυναίκα του χωρίς να έχει πρόθεση την σκοτώσει.

Ο δικηγόρος του Νίκος Ιωάννου κάνει λόγο για ατύχημα: «Πρόκειται για ένα άτυχημα. Είναι μια περίπτωση ενδοοικογενειακής βιας. Η σύζυγος του κακοποιούσε τον ίδιο και τα παιδιά του. Είχε κάνει απόπειρες διαζυγίου. Μια στιγμιαία απώθηση σε επίθεση που δέχτηκε από τη σύζυγο του οδήγησε τη γυναίκα στο να παραπατήσει. Υπέστη σωματική βλάβη που οδήγησε στον θανατο της. Ήταν η κακιά η ώρα. Δεν υπήρχε πρόθεση. Μάρτυρες άκουσαν τον στιγμιαίο καυγά και άκουσαν τον έντονο γδούπο που προσιδίαζε στην πτώση. Ταυτοχρόνως κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο σημείο και επιβεβαιώνουν τα ευρήματα την κατάθεση του κατηγορουμένου που ομολόγησε την πράξη λέγοντας πως δεν ήθελε να την σκοτώσει. Ήταν αυτός με νύχια και με δόντια προσπάθησε να την κρατήσει ενωμένη τα τελευταία χρόνια», τόνισε. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This