Χανιώτες που «χτυπούσαν» ΑΤΜ τραπεζών, συνελήφθησαν… επί το έργον!

Προκαλούσαν εκρήξεις στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων με τη μέθοδο διοχέτευσης αερίου plofkraak

Must Read

Δεν είχε αφήσει ATM για ΑΤΜ μία σπείρα αποτελούμενη από τρεις Χανιώτες, ηλικίας 47, 36 και 23 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν ως μέλη εγκληματικής ομάδας που είχε διαπράξει 11 κλοπές, προκαλώντας εκρήξεις στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων σε τράπεζες. 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, της Ασφάλειας Χανίων και Ρεθύμνου και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης συνέλαβαν τους τρεις Χανιώτες κατά τη στιγμή που επιχειρούσαν να προκαλέσουν έκρηξη σε ΑΤΜ σε περιοχή του Πλατανιά Χανίων με τη μέθοδο διοχέτευσης αερίου plofkraak για να αφαιρέσουν τα χρήματα από το εσωτερικό του, χωρίς, ωστόσο, να τα προλάβουν.

Στην κατοχή τους και στα σπίτια τους βρέθηκαν μια μπουκάλα αερίου με λάστιχο διοχέτευσης, καλώδιο, κουκούλες full face, τρεις γεμιστήρες πιστολιού, ένα μαχαίρι, πυροτεχνήματα με φιτίλι και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες.

Όπως διαπιστώθηκε, από τον Δεκέμβριο του 2018 τα μέλη της σπείρας είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα και είχαν ανατινάξει δύο ΑΤΜ, από τα οποία άρπαξαν 132.420 ευρώ, ενώ είχαν αποπειραθεί να κάνουν το ίδιο σε άλλα οκτώ σε περιοχές των Χανίων και του Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This