Έμειναν ένα βράδυ με το πτώμα καταστρώνοντας σχέδιο: Τα λεφτά από το SUV του πατέρα της 15χρονης και η διαφυγή στο εξωτερικό

Πώς χάλασε το σχέδιο τους για διαφυγή στη Ρουμανία

Must Read

Συγκλόνισε την Ελλάδα το άγριο φονικό στην Αγία Βαρβάρα το οποίο σχεδίασε η ίδια η κόρη της 50χρονης γυναίκας μαζί με τους ανήλικοι δράστες που την μαχαίρωσαν με μένος για την «βγάλουν» από τη μέση. 

Η πρωτοφανής υπόθεση που έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αποκαλύπτεται σταδιακά ενώ γίνεται ενδελεχής έρευνα των ομολογιών και των καταθέσεων των τριών ανήλικων δραστών.

Οπως δείχνει έως τώρα η έρευνα, η 15χρονη κόρη του θύματος, ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της και ο 16χρονος Έλληνας συνεργός, έμειναν στο σπίτι το βράδυ του φονικού προσπαθώντας να καταλήξουν στο πως θα εξαφανίσουν το πτώμα της 50χρονης. Οι δράστες είχαν δέσει την άτυχη γυναίκα χειροπόδαρα και την είχαν τυλίξει μέσα σε κουβέρτες προκειμένου να την βγάλουν έξω και να την κάψουν. Κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφεραν να κάνουν.

Δείτε επίσης: Λάτρευε τον σύζυγό της η 50χρονη μητέρα που δολοφονήθηκε από την κόρη της και τους συνεργούς της

Τα 10.000 ευρώ και η διαφυγή

Την ίδια στιγμή, οι 3 ανήλικοι έψαχναν μανιωδώς στο διαμέρισμα που βρίσκονταν τα 10.000 ευρώ που είχε λάβει η μητέρα της μετά την πώληση του αυτοκινήτου του συζύγου της ( ένα Nissan Χ-ΤRAIL) ο οποίος έναν χρόνο πριν είχε χάσει τη μάχη με τον καρκίνο.

Οι προσπάθειες τους να βρουν τα χρήματα, έπεσαν στο κενό και έτσι πήραν από το θύμα την κάρτα ανάληψης μετρητών και αφού σήκωσαν 500 ευρώ, διέφυγαν με ΚΤΕΛ στις Σέρρες. Το αρχικό σχέδιο των ανήλικων δολοφόνων, ήταν να πάρουν τα 10.000 ευρώ και να διαφύγουν στη Ρουμανία. 

Μόλις έφτασαν στις Σέρρες, το βράδυ του Σαββάτου, οι ανήλικοι βρήκαν ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο όπου σκέφτηκαν να διανυκτερεύσουν, όμως 16χρονος από το Λουτράκι τους εγκατέλειψε επειδή έκανε πολύ κρύο. Το ανήλικο ζευγάρι λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ σε τυχαίο έλεγχο για τα μέτρα κυκλοφορίας.

Όταν ο 16χρονος από το Λουτράκι αντιλήφθηκε ότι το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί, κάλεσε τη μητέρα του για να τον πάρει από τις Σέρρες, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας παραδόθηκε στις αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This