Η πρωτότυπη κρυψώνα του για την κάνναβη που καλλιεργούσε στην αυλή του, «ζόρισε» τους άντρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου!

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη χασισοφυτεία, μετά από πολύωρους εξονυχιστικούς ελέγχους

Must Read

Στον… εντοιχισμένο πίνακα της υδραυλικής εγκατάστασης του σπιτιού του στο Μεσολόγγι είχε φτιάξει κρυψώνα ένας πανούργος άνδρας, ο οποίος έκρυβε εκεί την παραγωγή της κάνναβης από τα οκτώ δενδρύλλια, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του.

Μάλιστα, εκτός από τις ποσότητες κάνναβης, εντοπίστηκε στο σπίτι του και λαθραίος καπνός.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους αναφορικά με την εγκληματική δραστηριότητα του άνδρα, έστησαν συντονισμένη επιχείρηση για τη σύλληψή του, στο πλαίσιο της οποίας το πρωί της περασμένης Κυριακής έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του, όπου ανακάλυψαν τη μικρή χασισοφυτεία των οκτώ δενδρυλλίων και έναν μεταλλικό τρίφτη κάνναβης, μαζί με καπνό συνολικού βάρους 188 γραμμαρίων που δεν έφερε την απαιτούμενη ένσημη ταινία φορολόγησης.

Ο δράστης νόμιζε ότι θα γλίτωνε την παράνομη πραμάτεια του, ωστόσο, έπειτα από αρκετή ώρα εξονυχιστικών ελέγχων, τα λαγωνικά της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν την κρυψώνα που βρισκόταν στον εντοιχισμένο πίνακα της υδραυλικής εγκατάστασης του σπιτιού. Εκεί, ο άνδρας είχε κρύψει επιμελώς τα μεταλλικά κουτιά, που είχαν μέσα 854 γραμμάρια «φούντα» κάνναβης και ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 312 γραμμαρίων.

Οι άνδρες της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες στον ένοικο του σπιτιού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This