Σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού έγινε «τσακωτός» με μικροποσότητα ηρωίνης και κάνναβης

Παραδέχθηκε ότι όντως σκόπευε να περάσει «κάτι» παράνομα, αλλά δεν γνώριζε πως επρόκειτο για ναρκωτικά

Must Read

Ένα επιπλέον… χαρτζιλίκι σκόπευε να βγάλει, ως φαίνεται, 30χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς επιχείρησε να εισαγάγει στα κρυφά μικροποσότητα ηρωίνης και κάνναβης.

Ωστόσο, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον σταμάτησαν για έλεγχο, εντόπισαν πάνω του τα ναρκωτικά, κρυμμένα μέσα από τη ζώνη του παντελονιού του, με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι σκόπευε να περάσει «κάτι» παράνομα, αρνήθηκε, όμως, ότι γνώριζε πως θα ήταν ναρκωτικά. Μάλιστα, υποστήριξε ότι μία γυναίκα τον περίμενε κάτω από το σπίτι του και του είπε ότι θα του έδινε 1.000 ευρώ για να βάλει ένα «πακετάκι» μέσα στις φυλακές.

Πλέον, οι αστυνομικοί ερευνούν με ποιους μεγαλοκακοποιούς εντός των φυλακών είχε, ενδεχομένως, επαφές ο σωφρονιστικός υπάλληλος, ενώ τα κινητά του τηλέφωνα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθούν οι επικοινωνίες και οι επαφές του, παρά το γεγονός ότι ήδη διαπίστωσαν πως πρόλαβε να διαγράψει τις πιο πρόσφατες κλήσεις.

Έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητό του

Στην κατοχή του και από την έρευνα που επακολούθησε στο σπίτι και το αυτοκίνητό του, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 συσκευασίες ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 125 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 810 γραμμαρίων, ένα πιστόλι με 2 γεμιστήρες και δέκα 10 φυσίγγια, ένα κινητό τηλέφωνο, 38.750 ευρώ σε μετρητά, καθώς και το αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής σε εξέλιξη βρίσκεται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This