Δολοφονία 50χρονης: Στον τρίτο της παρέας «φόρτωσαν» το φόνο η κόρη του θύματος και ο φίλος της στην απολογία τους

Η άτυχη γυναίκα έτρεμε στην ιδέα του να έμενε η 15χρονη κόρη της έγκυος από τον 17χρονο φίλο της

Must Read

Μετά τον 16χρονο από το Λουτράκι, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την άγρια δολοφονία της 50χρονης καθαρίστριας στην Αγία Βαρβάρα, το δρόμο για τις Φυλακές Ανηλίκων πήραν την Πέμπτη τόσο η 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, όσο και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Το ζευγάρι των «άγουρων» δολοφόνων, που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την ωμότητά τους και την παντελή έλλειψη οίκτου προς την 50χρονη γυναίκα, έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων το μεσημέρι της Πέμπτης, φορώντας και οι δύο ειδικές λευκές στολές προστασίας από τον κορωνοϊό και παρουσιάστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας για να δώσουν εξηγήσεις για το στυγερό έγκλημα.

Για ακόμα μία φορά, ο 17χρονος έριξε το «μπαλάκι» των ευθυνών στον -επίσης προφυλακισμένο- συγκατηγορούμενό του. Παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα της φρίκης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, όμως ισχυρίστηκε ότι τα χτυπήματα από το μαχαίρι που επέφεραν τον θάνατο της αδικοχαμένης γυναίκας της τα κατάφερε ο 16χρονος φίλος του. Από την πλευρά της, η 15χρονη επανέλαβε ότι δεν συμμετείχε στην πρωτοφανούς βαναυσότητας δολοφονία, αλλά περίμενε στο υπνοδωμάτιό της, ώσπου να αφήσει η μητέρα της την τελευταία της πνοή.

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα! Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους άγουρους δολοφόνους στην Αγία Βαρβάρα! Απολογούνται σήμερα η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι έθεσε σε εφαρμογή σχέδιο εξόντωσης σε βάρος της 50χρονης εξαιτίας των συχνών και έντονων προστριβών που είχαν, ενώ υπέδειξε και εκείνη ως δράστη της δολοφονίας τον 16χρονο, λέγοντας κατηγορηματικά ότι ο ίδιος επέμενε να λάβει μέρος σε αυτή, χωρίς όμως να του έχουν υποσχεθεί χρήματα ως αντάλλαγμα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο 16χρονος της έστελνε μηνύματα στο Facebook, ρωτώντας πότε θα γίνει το έγκλημα!

«Η 15χρονη ανέφερε στην ανακρίτρια ότι έχει μετανιώσει, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει», δήλωσε ο δικηγόρος της ανήλικης Σπύρος Δημητρίου, συμπληρώνοντας ότι υπέβαλε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικής εξέτασης.

Μετά την αποκάλυψη του άγριου φονικού, τα δύο αγόρια άρχισαν να επιδίδονται σε αλληλοκατηγορίες, στην προσπάθειά τους να «φορτώσουν» ο ένας στον άλλο το έγκλημα. Στην προανακριτική απολογία του ο 17χρονος Ρουμάνος είχε υποστηρίξει ότι ο 16χρονος από το Λουτράκι σκότωσε την 50χρονη. Όμως και ο 16χρονος είχε ισχυριστεί στην απολογία του στην ανακρίτρια ότι δεν κατακρεούργησε αυτός την αδικοχαμένη γυναίκα, αλλά ο 17χρονος.

Να ζήσουν τον έρωτά τους

Στο μεταξύ, ακόμα ένα σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι το ζευγάρι των ανήλικων δολοφόνων πήρε την απόφαση να «βγάλει από τη μέση» την άτυχη καθαρίστρια για να ζήσει ελεύθερο τον έρωτά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 50χρονη Ρία Π. έτρεμε στην ιδέα ότι η κόρη της μπορεί να έμενε έγκυος από τον 17χρονο Ρουμάνο, ο οποίος είχε εγκατασταθεί απρόσκλητος στο σπίτι της τους τελευταίους έξι μήνες. Το γεγονός ότι η 15χρονη εγκατέλειψε ξαφνικά το σχολείο και προτιμούσε να γυρίζει στους δρόμους με κακές παρέες, έκανε την καθαρίστρια να μη βλέπει με καθόλου καλό μάτι τον 17χρονο και να αντιδρά στη σχέση τους.

Λόγω των συχνών καβγάδων, τα δύο παιδιά είχαν σκεφτεί αρχικά να «κλεφτούν», όμως στην πορεία άλλαξαν γνώμη, καθώς συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν χρήματα για να βρουν δικό τους σπίτι και να είναι σε θέση να συντηρούνται μόνοι τους. Έτσι αποφάσισαν να δολοφονήσουν την 50χρονη, με τη βοήθεια του 16χρονου από το Λουτράκι.

Παράλληλα, φέρεται ότι αποσκοπούσαν στα 10.000 ευρώ που είχε «στην άκρη» το θύμα από την πώληση του τζιπ μάρκας Nissan Χ-Τrail του συζύγου της, ο οποίος είχε φύγει πέρυσι από τη ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This