Χειροπέδες σε μέλη σπείρας αλλοδαπών που «χτυπούσαν» οχήματα λουόμενων σε Ηλεία, Μεσσηνία και Κορινθία

Έκλεβαν χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας από το εσωτερικό των οχημάτων

Must Read

Χειροπέδες σε δύο άτομα σε καταυλισμούς της Μεσσηνίας πέρασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, καθώς αποτελούν μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα, προχώρησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τριών ακόμη ατόμων που εμπλέκονται στις υποθέσεις κλοπών, με τους συλληφθέντες να παίρνουν το δρόμο τους για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Πύργου, τα μέλη της σπείρας είχαν διαπράξει από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου 37 κλοπές στην Ηλεία, τέσσερις στην Μεσσηνία και δύο στην Κορινθία, κατά τις οποίες αφαίρεσαν συνολικά 9.460 ευρώ σε μετρητά, καθώς επίσης κοσμήματα και αντικείμενα, αξίας περίπου 12.000 ευρώ.

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης της σπείρας, τα μέλη της, σύμφωνα με την Αστυνομία, λειτουργώντας με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές σε επιβατικά οχήματα που βρίσκονταν σαφαίρεσαν συνολικά 9.460 ευρώ σε μετρητά, καθώς επίσης κοσμήματα και αντικείμενα, αξίας περίπου 12.000 ευρώταθμευμένα από λουόμενους και περιπατητές κοντά σε παραλίες.

Διαρρήξεις σπιτιών

Στην συνέχεια, οι δράστες έμπαιναν στα αυτοκίνητα, είτε σπάζοντας τα τζάμια, είτε ανοίγοντας τις ανασφάλιστες πόρτες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις διέπρατταν και διαρρήξεις σπιτιών.

Σχετικά με τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, είτε αλλοίωναν συνεχώς τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους με συνεχείς αλλαγές χρωμάτων, ενώ τοποθετούσαν σε αυτά πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρέσει από άλλα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This