Αλλοδαπός επιδειξίας στα Φιλιατρά κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε μία υπάλληλο περιπτέρου

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία υπάλληλος σε περίπτερο της κεντρικής πλατείας των Φιλιατρών την περασμένη Τρίτη, όταν ένας 23χρονος αλλοδαπός την παρενόχλησε σεξουαλικά, επιδεικνύοντάς της τα γεννητικά του όργανα, προκαλώντας της ένα τεράστιο σοκ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε γίνει το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν ο νεαρός επιδειξίας είχε κατεβάσει προκλητικά το παντελόνι του μπροστά στην γυναίκα, όμως είχε προλάβει να εξαφανιστεί πριν φτάσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Τριφυλίας. Το πρωί της Πέμπτης, όμως, ο αλλοδαπός επέστρεψε και βρήκε στο περίπτερο την ιδιοκτήτριά του, την οποία άρχισε να βρίζει και να απειλεί χωρίς λόγο.

Αυτή τη φορά, όμως, οι αστυνομικοί επενέβησαν εγκαίρως και πέρασαν χειροπέδες στον 23χρονο, ενώ βρήκαν και διεγερτικά χάπια στο σακίδιο που είχε μαζί του. Ο νεαρός, που είχε προκαλέσει και άλλα επεισόδια στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This