«Τσίμπησαν» Γάλλο παιδόφιλο που ζούσε αποτραβηγμένος σε τροχόσπιτο στην Πρέβεζα!

Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Must Read

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Πρέβεζας έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 52χρονος παιδόφιλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις αστυνομικές Αρχές, πρόκειται για έναν Γάλλο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο.

Ο 52χρονος, που το τελευταίο διάστημα ζούσε σε τροχόσπιτο στην περιοχή, έπεσε σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο. Όταν οι άνδρες της Ασφάλειας του ζήτησαν τα στοιχεία του, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι είχαν μπροστά τους έναν παιδόφιλο που αναζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό οι γαλλικές Αρχές. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια, όπου και επίσημα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, των γαλλικών Αρχών, για σεξουαλική επίθεση σε παιδί κάτω των 15 ετών.

Την Τρίτη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πλέον αναμένεται η έκδοσή του από τις ελληνικές στις γαλλικές Αρχές, προκειμένου να δικαστεί στη χώρα του για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο 52χρονος είχε φτάσει με το τροχόσπιτό του ως την Πρέβεζα για διακοπές και έκτοτε παρέμεινε στην περιοχή, δίχως να προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα και συνεπώς την παραμικρή υποψία.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This