Εξάρθρωση κυκλώματος στην Κω που λαθροδιακινούσε αλλοδαπούς από την Τουρκία

Πέρασαν χειροπέδες σε 67χρονη που έκρυβε στο ξενοδοχείο της εννέα παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες

Must Read

Στη σύλληψη μιας 67χρονης ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στην Κω προχώρησε το Λιμενικό την Τετάρτη, στο πλαίσιο ερευνών για κύκλωμα λαθροδιακινητών που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς από την Τουρκία.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, στο ξενοδοχείο της 67χρονης διέμεναν εννέα μετανάστες και πρόσφυγες που δεν είχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ συνελήφθη και ένας 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, όπως προέκυψε από τις έρευνες, είχε το ρόλο του προμηθευτή πλαστών εγγράφων στους παράνομα εισερχόμενους αλλοδαπούς στην Κω, ώστε εν συνεχεία να προωθούνται στην ενδοχώρα.

Επιπλέον, το πρωί της Δευτέρας συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 36 ετών, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 27χρονος αλλοδαπός. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 28χρονος αλλοδαπός, που προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη, θα παρείχε πληροφορίες αναφορικά με τις κινήσεις των πλωτών μέσων του Λιμενικού Σώματος και θα συνόδευε τους παράνομα εισερχόμενους μετανάστες στο λιμάνι, προκειμένου να επιβιβαστούν στο πλοίο για να εισέλθουν στην ενδοχώρα.

Το κύκλωμα εντοπίστηκε στις 10 Νοεμβρίου

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ερευνών για την εμπλοκή και άλλων ατόμων που φέρεται ότι συμμετείχαν σε κύκλωμα λαθροδιακινητών, το οποίο μετέφερε παράνομα μετανάστες από την Τουρκία στην Κω, διευκολύνοντάς τους, παράλληλα, να μετακινηθούν προς την ενδοχώρα, και είχε εντοπιστεί στις 10 Νοεμβρίου στην Κω.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τη συγκεκριμένη ημέρα τέσσερις ημεδαποί, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, ηλικίας 35, 39, 29 και 48 ετών, αντίστοιχα, και ένας 25χρονος αλλοδαπός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This