Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και τραυμάτισε 41χρονο στην Κατερίνη

Πρόκειται για 39χρονο άνδρα, ο οποίος και καταζητείται

Must Read

Ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης του πυροβολισμού και τραυματισμού ενός 41χρονου στην Κατερίνη, την προηγούμενη εβδομάδα. 

Η ένοπλη συμπλοκή, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα, σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης στην Παραλία Κατερίνης, με δράστη έναν 39χρονο, που, πλέον, ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Aσφάλειας Κατερίνης, με αποτέλεσμα εις βάρος του να έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία και θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης τόσο για οπλοχρησία, όσο και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της, ο 39χρονος προσέγγισε με αυτοκίνητο το θύμα του και άνοιξε πυρ εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον μηρό. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας σε κοντινή απόσταση το όχημά του. Η Αστυνομία το εντόπισε και το κατάσχεσε, ενώ αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του φερόμενου ως δράστη από τον Ανακριτή.

Να σημειωθεί ότι το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ, όσον αφορά τα αίτια της συμπλοκής, οι αρχές εικάζουν ότι το επεισόδιο πιθανώς αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This