Αρχιφύλακας της Αστυνομίας προμήθευε με ηρωίνη Πακιστανό στην Ομόνοια

Must Read

Χειροπέδες σε αρχιφύλακα της Αστυνομίας πέρασαν αστυνομικοί στην Ομόνοια, όταν ένας Πακιστανός κατήγγειλε ότι του είχε δώσει 2 γραμμάρια ηρωίνης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν αστυνομικοί έκαναν επιχείρηση «σκούπα» στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν μαζί με δύο Πακιστανούς και τον αρχιφύλακα.

Κατά την προσαγωγή τους στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα πάνω στον έναν αλλοδαπό βρέθηκαν περίπου δύο γραμμάρια ηρωίνη και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν που τα βρήκε, ο Πακιστανός ισχυρίστηκε ότι του τα έδωσε ο αρχιφύλακας.

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός το αρνήθηκε ενώ τόσο σε σωματικη έρευνα που πραγματοποίησαν όσο και σε έλεγχο που έκαναν στο όχημα του με σκυλιά δεν βρέθηκε το παραμικρό. Ωστόσο σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενω η υπόθεση ερευνάται σε βάθος προκειμενου να διαπιστωθούν αν οι καταγγελιες του αλλοδαπού έχουν βάση όπως επίσης και ποια ειναι η σχέση του αστυνομικού με τους δυο αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This