Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Μυστήριο με 3 «σκιές» που κατέγραψαν οι κάμερες πριν τον τραγικό θάνατο του ξενοδόχου στη Σαντορίνη

«Ήταν ενεργητικός άνθρωπος και αγαπούσε τις επενδύσεις»

Οι αστυνομικές αρχές φτάνουν στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του 69χρονου επιχειρηματία, Νίκου Χάλαρη που συγκλόνισε τη Σαντορίνη.

Κλιμάκια του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών διενεργούν ενδελεχή έρευνα στο ξενοδοχείο που βρέθηκε απανθρακωμένος ο ιδιοκτήτης του, ενώ όπως φαίνεται, κάμερες ασφαλείας από γύρω περιοχές αποκαλύπτουν κρίσιμα στοιχεία.

Τρεις ύποπτοι

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής που μίλησε στο newsit.gr, η αστυνομία έχει έχει συλλέξει βιντεοσκοπημένο υλικό και έχει βάλει στο κάδρο τρία άτομα που φαίνεται να κινούνται κοντά στο σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο του ξενοδόχου: «Μαθαίνουμε πως κάτι έχουν εντοπίσει οι αρχές και πως είναι κοντά στο να αποκαλύψουν τι έχει συμβεί. Έχουν πάρει υλικό από όλες τις κάμερες κοντά στο ξενοδοχείο. Λένε πως τρια άτομα βρέθηκαν να κινούνται στο ήσυχο στενό της αφαλάτωσης, όπως το λέμε εμείς, που είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Οι έρευνες συνεχίζονται γιατί πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο στην Σαντορίνη, ενώ οι αστυνομικοί παίρνουν συνεχώς καταθέσεις». Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας δεν είχε εγκαταστήσει σύστημα παρακολούθησης στον χώρο του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο 69χρονος ξενοδόχος, Νίκος Χάλαρης ήταν «ενεργητικός άνθρωπος αγαπούσε τις επενδύσεις. Ετοίμαζε μάλιστα ένα καινούργιο ξενοδοχείο μεγαλύτερο από αυτό που είχε». Ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και ευχάριστος, γεμάτος όρεξη για ζωή,  όπως σχολιάζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Εν αναμονή των απαντήσεων

Οι ύποπτες κηλίδες αίματος που βρέθηκαν κοντά στον 69χρονο, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε μικρό χώρο που χρησιμοποιούσαν ως κουζινάκι, έχουν σταλθεί για έλεγχο DNA.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ