Γυναίκα στην Αχαΐα εξαπάτησε επιχειρηματία και κατάφερε να του αποσπάσει περισσότερα από 22.000 ευρώ

Must Read

Προσπάθησε να εξαπατήσει έναν επιχειρηματία, αλλά δεν τα κατάφερε και πιάστηκε στην «φάκα» της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας. Ο λόγος για μία γυναίκα, η οποία κατάφερε να αποσπάσει τεράστιο χρηματικό ποσό έναν έμπορο που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ωστόσο, για κακή της τύχη ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια συνελήφθη.

Όλα άρχισαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν η γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επιχειρηματία, προσποιούμενη εμπορικό συνεργάτη του, με το πρόσχημα της εκκαθάρισης μεταξύ τους υπολοίπου, με αποτέλεσμα να τον πείσει να καταθέσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, με δικαιούχο την ίδια, το ποσό των 22.850 ευρώ!

Όταν το θύμα αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει σε παγίδα κάλεσε αμέσως το Τμήμα
Ασφάλειας Αλεξάνδρειας Ημαθίας και έκανε καταγγελία. Ως εκ τούτου, η γυναίκα ταυτοποιήθηκε μέσω του τραπεζικού της λογαριασμού και συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κάτω Αχαΐα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This