Ο φονιάς του ξενοδόχου στη Σαντορίνη έσπασε τη σιωπή του: «Πήγα μόνο για τα χρωστούμενα. Δεν ξέρω τι μ’ έπιασε»

Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να του κάνει κακό

Must Read

«Έλυσε» τη σιωπή του μέσα από τις φυλακές ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος ομολόγησε την άγρια δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη, που βρέθηκε απανθρακωμένος στη Σαντορίνη.

Ο 20χρονος, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για το αποτρόπαιο έγκλημα, περιέγραψε μέσα από το κελί του τι συνέβη εκείνη τη μοιραία ημέρα που, όπως παραδέχθηκε, είχε πάει να βρει τον 69χρονο ξενοδόχο για να του ζητήσει τα 200 ευρώ που του όφειλε. Όταν ρωτήθηκε γιατί τον σκότωσε, ο νεαρός Αλβανός επέμεινε στην αρχική του κατάθεση, ότι, δηλαδή, πήγε να βρει τον Νίκο Χάλαρη με σκοπό να του ζητήσει τα χρωστούμενα, τονίζοντας ότι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να του κάνει κακό.

Δείτε επίσης: Τον σκότωσε και τον έκαψε για 200 ευρώ! Σύλληψη Αλβανού για την δολοφονία του ξενοδόχου στην Σαντορίνη

«Αλήθεια σου λέω, πώς να σου πω, πήγα μόνο για τα λεφτά. Και μου λέει “φύγε, μη” και τέτοια πράγματα. Και εγώ του είπα “κύριε Νίκο, ήρθα μόνο για τα λεφτά”. Τίποτα άλλο». Στην ερώτηση γιατί έβαλε φωτιά στη σορό, απάντησε: «Γιατί τρελάθηκα και δεν ξέρω τι έχω κάνει».

Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του

Ο προφυλακισμένος δράστης ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο 69χρονος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, κρατώντας ένα μπουκάλι ουίσκι, και εκείνος με τη σειρά του τον έσπρωξε. «“Κύριε Νίκο, ήρθα μόνο για τα λεφτά. Για τίποτα άλλο”. Αυτό του είπα. Με χτύπησε, πήγαμε κάτω, ήρθε με το μπουκάλι το ουίσκι και μετά χτύπησα κι εγώ. Δεν ξέρω για τα νεύρα. Τρελάθηκα και δεν ήξερα τι έκανα», είπε ο 20χρονος, τον οποίο ο ξενοδόχος είχε προσλάβει για έναν μήνα στην επιχείρησή του.

Από την πλευρά της, η ανιψιά του Νίκου Χάλαρη υποστήριξε συντετριμμένη ότι το θύμα ήταν σαν δεύτερος πατέρας για εκείνη. «Ζητάμε μόνο να αναπαυθεί η ψυχή του. Όσο για αυτό το παιδί, δεν ξέρω τι τον οδήγησε σε αυτό, πραγματικά. Απλά, είναι κρίμα ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This