Μετέτρεψαν κατάστημα με καπνικά είδη στη Λαμία σε κέντρο διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Must Read

Σε κέντρο διακίνησης λαθραίων προϊόντων καπνού είχαν μετατρέψει δύο άνδρες ένα κατάστημα με καπνικά είδη, στην Λαμία. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν για την παράνομη δράση τους, είχαν θέσει τους δύο άνδρες, τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τον συνεργό του, σε διακριτική παρακολούθηση. Μόλις βγήκε ένας πελάτης, τον ακινητοποίησαν και τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Ως εκ τούτου, στην κατοχή του βρέθηκαν 31 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και μία συσκευασία καπνού βάρους 50 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες, όπως επίσης και στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και στον συνεργό του.

Ακολούθησε έρευνα στην επιχείρηση, στο σπίτι τους και σε ένα οίκημα που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζα» για να κρύβουν τα λαθραία προϊόντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 943 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και δέκα συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 13 εκατοστών, καθώς και 830 ευρώ. Τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο, ενώ οι τρεις δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ ο ένας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This