Στο «σκαμνί» Πακιστανός που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού δύο γυναικών στην Κω

Τη μία, μάλιστα, κόντεψε να την πνίξει, στην προσπάθειά του να την κακοποιήσει σεξουαλικά

Must Read

Με πρωτοφανή αγριότητα ένας Πακιστανός επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες με διαφορά λίγων λεπτών στην Κω και μάλιστα προσπάθησε να πνίξει τη μία από αυτές!

O 27χρονος αλλοδαπός θα δικαστεί στις 12 Ιανουαρίου 2021 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απλή σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού κατά συρροή.

Τα δύο περιστατικά συνέβησαν τον Οκτώβριο του 2019, όταν ο Πακιστανός πλησίασε μια 41χρονη Ελληνίδα, η οποία περπατούσε στη Λάμπη της Κω, και επιχείρησε να της βγάλει την μπλούζα! Εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάνοντας τον δράστη να τραπεί σε φυγή. Το θύμα ειδοποίησε την Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί εντόπισαν ύστερα από αναζήτηση τον 27χρονο κοντά στην παραλία της Λάμπης.

Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι είχε προλάβει να επιτεθεί και σε μια 30χρονη Γερμανίδα, την οποία άρπαξε από τα οπίσθια και άρχισε να τη φιλάει. Η γυναίκα τού ξέφυγε και κατευθύνθηκε τρέχοντας προς τη θάλασσα, αλλά ο… ξαναμμένος Πακιστανός την ακολούθησε και την έσπρωξε βίαια, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο νερό και να χτυπήσει στα βράχια. Ακόμα και τότε όμως ο αδίστακτος αλλοδαπός προσπαθούσε μετά μανίας να βγάλει την μπλούζα της τραυματισμένης τουρίστριας, ενώ ταυτόχρονα πίεζε το κεφάλι της μέσα στο νερό, με κίνδυνο να την πνίξει!

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η 30χρονη άρχισε να φωνάζει και ο Πακιστανός το έβαλε στα πόδια. Ωστόσο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν μετά την καταγγελία της Ελληνίδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This