Γιάννενα: «Τρόφιμοι ψυχιατρείων» αδειάζουν τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτών!

Must Read

Μια περίεργη ιστορία απάτης, πίσω από την οποία φέρεται ότι κρύβεται κύκλωμα που χρησιμοποιεί στοιχεία τροφίμων ψυχιατρικών καταστημάτων για να αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς ανυποψίαστων πολιτών, ερευνά η Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας 45χρονος Γιαννιώτης πέρασε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας το κατώφλι της Ασφάλειας και έντρομος κατήγγειλε ότι έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ένα SMS, που τον ενημέρωνε ότι υπήρχε πρόβλημα στον λογαριασμό του και για να αποκατασταθεί έπρεπε να μπει σε συγκεκριμένο link που ζητούσε τα προσωπικά του στοιχεία και το PIN.

Το γεγονός ότι ο σύνδεσμος παρέπεμπε στη σελίδα της τράπεζας δεν τον έκανε να υποψιαστεί -όπως είπε- ότι επρόκειτο για μια καλοστημένη απάτη που είχαν στήσει αετονύχηδες του διαδικτύου. Ετσι, ακολούθησε τα βήματα κανονικά, πληκτρολογώντας τα προσωπικά του δεδομένα – και το πλήρωσε ακριβά! Λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσε πως από τον λογαριασμό του είχαν κάνει φτερά όλες οι οικονομίες του, οι οποίες ανέρχονταν στο ποσό των 6.010 ευρώ.

Ετσι, πήγε στην Αστυνομία, και εκεί η υπόθεση άρχισε να λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ. Και αυτό γιατί το όνομα του λογαριασμού που φαινόταν στη μεταφορά του ποσού αντιστοιχούσε σε μια γυναίκα. Ψάχνοντας οι αστυνομικοί διαπιστώνουν έκπληκτοι ότι η μυστηριώδης κάτοχος του λογαριασμού που τράβηξε τις καταθέσεις του 45χρονου Γιαννιώτη όχι μόνο είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά εμφανίζεται ως άστεγη και έγκλειστη σε ψυχιατρείο της Αθήνας! Οι αστυνομικοί ερευνούν σε βάθος την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν πως έχουν να κάνουν με ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This