«Τσάκωσαν» δίδυμο που λήστευε περαστικές γυναίκες

Αρπαζαν τις τσάντες τους και αντικείμενα αξίας

Must Read

Χειροπέδες σε δύο Ελληνες που διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στην περιοχή των Αχαρνών πέρασαν χθες οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας. Μάλιστα, το «δίδυμο» δεν δίσταζε να χτυπά και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Οπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, από τις αρχές Νοεμβρίου οι δύο δράστες είχαν δημιουργήσει συμμορία που είχε ρημάξει τα καταστήματα στην περιοχή των Αχαρνών, ενώ παράλληλα εντόπιζαν κυρίως περαστικές γυναίκες και τους άρπαζαν με τη βία χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Ξημερώματα σε στάσεις λεωφορείων

Συγκεκριμένα, οι δύο κακοποιοί συνήθιζαν να προσεγγίζουν τα θύματά τους ξημερώματα σε στάσεις λεωφορείων ή σε ερημικούς δρόμους με χαμηλό φωτισμό, καθώς και σε σημεία που δεν υπήρχαν κάμερες, προκειμένου να δυσκολέψουν το έργο των Αρχών για τον εντοπισμό τους. Με αστραπιαίες κινήσεις άρπαζαν τις τσάντες τους και αντικείμενα αξίας και τρέπονταν σε φυγή με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις «δουλειές» τους.

Ωστόσο, οι δράστες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη λεία τους, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να «χτυπούν» και καταστήματα της περιοχής. Οπως έγινε γνωστό, ακινητοποιούσαν με την απειλή μαχαιριού ή με τη χρήση βίας τους υπαλλήλους και στη συνέχεια άρπαζαν τα συρτάρια των ταμειακών μηχανών και γίνονταν καπνός.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες της Αστυνομίας, οι δράστες έχουν διαπράξει οκτώ ληστείες σε βάρος πεζών γυναικών, μια ληστεία σε βάρος καταστήματος και δύο κλοπές από καταστήματα. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστείες και κλοπές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This