Σάπισαν στο ξύλο 13χρονο για την «πλάκα» τους και 5 ευρώ 

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο μικρό αγόρι που έκανε ποδήλατο

Must Read

Θύμα απίστευτης βιαιότητας μιας συμμορίας κουκουλοφόρων έπεσε ένα 13χρονο αγόρι στην Αγία Παρασκευή.

Ο νεαρός μαθητής έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στην περιοχή όταν ξαφνικά τον πλησίασε μια παρέα τεσσάρων ατόμων που φορούσαν μάσκες και κουκούλες. Οι δράστες περικύκλωσαν τον μικρό μαθητή και άρχισαν να τον παρενοχλουν με χυδαίες φράσεις και ερωτήσεις. 

Τρομοκρατημένος ο 13χρονος επιχείρησε να ξεφύγει από τον κλοιό των κουκουλοφόρων και τότε εκείνοι του όρμησαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια. Οι δράστες εκνευρίστηκαν που το αγόρι προσπαθούσε να αντισταθεί και τον πέταξαν με δύναμη πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. 

Οι δράστες αφού τον χτύπησαν με μανία, του βουτηξαν το τσαντάκι του μέσα στο οποίο είχε το κινητό του, 5 ευρώ και ένα δολάριο. Οι γονείς του ανήλικου αγοριού κατέθεσαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This