Τετάρτη 16/6/2021

Ξεσπά η μάνα του 26χρονου που δολοφονήθηκε από τον πατέρα του για τη μουσική: «Ο άνδρας μου λέει ψέμματα» (video)

Η μητέρα δίνει διαφορετική εκδοχή

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κρήτη ανήμερα των Χριστουγέννων συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του μετά από αλλεπάλληλες μαχαιριές που δέχτηκε από τον ίδιο του τον πατέρα μετά από καβγά στον οποίο εμπλεκόταν και ο μικρότερος αδερφός του. Ο καβγάς που ξεκίνησε για την μουσική στο laptop κατέληξε σε φονικό, με τον πατέρα και τον 24χρονο γιο να κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία.

Τα δύο νεαρά αγόρια πιάστηκαν στα χέρια, στο γιορτινό τραπέζι για την επιλογή της μουσικής και ο πατέρας τους φέρεται ότι μπήκε στη συμπλοκή και μαχαίρωσε τον μεγάλο γιό του.

Η χαροκαμένη μάνα των δυο νεαρών υποστήριξε ότι τα αδέρφια τσακώθηκαν μέσα στο σπίτι, ενώ όπως είπε δεν είδε τον σύζυγό της να κρατάει μαχαίρι αλλιώς θα είχε προλάβει το κακό: «Δεν τον είδα να κρατά μαχαίρι, αν το είχα δει θα είχα κάνει τα πάντα να γλυτώσω από τα μαχαίρια».

«Ο άντρας μου λέει ψέματα, μην τον πιστεύετε»

Η πονεμένη μητέρα περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που αντίκρισε το παιδί της μέσα στο αίμα και επιτέθηκε στον σύζυγό της φωνάζοντας ότι σκότωσε το παιδί τους. Η κ. Ρένα υποστηρίζει ότι ο μικρός της γιος δεν έχει καμία εμπλοκή: «Το παιδί είναι αθώο, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα».

Όσο για τους ισχυρισμούς του πατέρα ότι ο γιος του έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, η μητέρα απαντάει ότι είναι όλα ψέματα και ότι ο σύζυγός της τους κακοποιούσε και ήταν βίαιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ