Ελληνίδα δικηγόρος ύποπτη για τις παράνομες υιοθεσίες – Το διπλό φονικό στην Αλβανία αποκαλύπτει κύκλωμα που δρούσε στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι καταγγελίες που ακολούθησαν το διπλό φονικό στην Αλβανία, με θύματα δύο αδελφές και δράστη τον ερωτικό σύντροφο που μοιράζονταν, καθώς, εκτός από το ερωτικό τρίγωνο, έφεραν στο φως και παράνομες υιοθεσίες στη Θεσσαλονίκη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε στην Ασφάλεια τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχουν βάση οι καταγγελίες που αφορούν τη δράση κυκλώματος εμπορίας βρεφών στη μακεδονική πόλη.

Οπως έγινε γνωστό από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, οι συγγενείς των γυναικών, που έφυγαν από τη ζωή με τραγικό τρόπο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, υποστήριξαν ότι ο 59χρονος έφερε πριν από χρόνια τις δύο αδελφές στην Ελλάδα, όπου τις εξωθούσε στην πορνεία με ξυλοδαρμούς και απειλές, αλλά τις άφηνε και έγκυες, και στη συνέχεια πουλούσε τα νεογέννητα μωρά τους.
Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως «καίνε» μια Ελληνίδα δικηγόρο, που είχε αναμειχθεί στο εμπόριο βρεφών. Συγκεκριμένα, ο αδελφός των θυμάτων Μπασκίμ Μετάνι κατέθεσε στην Αστυνομία ότι έχει στη διάθεσή του το τηλέφωνο μιας δικηγόρου που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως υποστηρίζει, αναλάμβανε να «νομιμοποιεί» τη διαδικασία υιοθεσίας και να εξασφαλίζει τα απαραίτητα έγγραφα για τις ανάδοχες οικογένειες ώστε να εμφανίζουν τα παιδιά ως δικά τους. Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο 59χρονος δολοφόνος είχε συναλλαγές και με έναν ακόμη δικηγόρο, ο οποίος ωστόσο δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Η διπλή ανθρωποκτονία στα Τίρανα έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν ο 59χρονος δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλήθος σοβαρών αδικημάτων και στην Ελλάδα, πυροβόλησε με Καλάσνικοφ τις δύο αδελφές στο σπίτι όπου έμεναν και τις σκότωσε. Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της μίας από τις αδελφές, ενώ την πόρτα στον δολοφόνο άνοιξε ο γιος της, που γνώριζε ότι ο 59χρονος είναι ο πατέρας του!

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, στην προανακριτική απολογία του, ο δολοφόνος Περπαρίμ Αντέμι ισχυρίστηκε ότι κίνητρα της αποτρόπαιης πράξης του ήταν η ανησυχία του ότι οι δύο αδελφές θα αποκάλυπταν όσα βίωναν κοντά του τα προηγούμενα χρόνια και η τυφλή ζήλια του, καθώς γνώριζε πως η μία από τις δύο, η Ζανέτα, είχε σχέση και με άλλον άνδρα. Μάλιστα, έστελνε μηνύματα στο κινητό της, αφιερώνοντάς της ελληνικά τραγούδια, όπως έκανε το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου, όταν δήλωνε «ερωτοχτυπημένος» και άφηνε να μιλήσουν οι στίχοι απ’ το τραγούδι ζωντανής ηχογράφησης στο YouTube:
«Δηλητήριο πικρό μού έδωσες να πιω… Που χωρίσαμε το ξέρω, για όλα φταίω εγώ. Αν σε δω σ’ άλλα χέρια, να με κόψουνε μαχαίρια…»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This