Όλα στη φονική ενέδρα στο Νέο Κόσμο δείχνουν «δουλειά» της αλβανικής μαφίας

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε κύκλωμα τοκογλυφίας «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με αφορμή την αντιπαράθεση μεταξύ μελών αλβανικού κυκλώματος τοκογλυφίας ήταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κίνητρο της αιματηρής επίθεσης στην πλατεία του Αγίου Σώστη, στο Νέο Κόσμο, που ήταν γεμάτη κόσμο, στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας, η οποία άφησε πίσω της έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Στόχοι της ένοπλης επίθεσης ήταν ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής και οι δύο γιοι του, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένη και η υπάλληλος μιας παρακείμενης καφετέριας που δέχτηκε… αδέσποτα πυρά! Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι ο Αλβανός με τους δύο γιους του έφευγαν από τη συγκεκριμένη καφετέρια επί της οδού Τιμοκρέοντος στην πλατεία του Αγίου Σώστη, ενώ ο δράστης είχε στήσει φονική ενέδρα και τους περίμενε μέσα σε ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας Opel.

Μόλις είδε τους τρεις Αλβανούς να βγαίνουν και να κινούνται στο δρόμο, ο ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον τους, παρά τον κόσμο που υπήρχε σε πολύ κοντινή απόσταση, με τις σφαίρες να πέφτουν αδιακρίτως προς κάθε κατεύθυνση. Από τις σφαίρες κινδύνευσαν ανυποψίαστοι περαστικοί, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά που έπαιζαν στην πλατεία!

Πέθανε ακαριαία

Ο πατέρας των δύο νεαρών επιχείρησε να καταφύγει στην καφετέρια, αλλά τα πυρά του εκτελεστή τον σκότωσαν ακαριαία και σωριάστηκε στο αίθριο. Από τις σφαίρες τραυματίστηκαν οι δύο γιοι του, ο ένας από τους οποίους βαρύτατα στο κεφάλι, ενώ ο αδελφός του είναι ελαφρά τραυματισμένος. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αιμόφυρτη και η υπάλληλος του take away καφέ, η οποία βρέθηκε στο πεδίο βολής του ενόπλου.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης άρχισαν αναζητήσεις για το γκρι Opel του δράστη, ο οποίος διέφυγε μέσω της λεωφόρου Συγγρού από την οδό Δημοκρέοντος, αλλά δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν. Από το χώρο του μακελειού το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει περισυλλέξει επτά κάλυκες και μια βολίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This