Γρονθοκόπησαν και λήστεψαν 40χρονο στην Καστοριά προκειμένου να «αρπάξουν» ναρκωτικά χάπια που είχε στο σπίτι του

Είχε νόμιμα με ιατρική συνταγή στην κατοχή του 180 χάπια

Must Read

Την πόρτα της εισόδου του σπιτιού ενός 40χρονου γκρέμισαν δύο άνδρες στην Καστοριά, προκειμένου να «αρπάξουν» τα ναρκωτικά χάπια που κατείχε νόμιμα! Μάλιστα, ακινητοποίησαν τον 40χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν, για να τους πει σε ποιό σημείο τα έχει βάλει.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οι δύο Έλληνες εξουδετέρωσαν τον 40χρονο χτυπώντας τον και μετά έκαναν «φύλλο και φτερό» όλους τους χώρους ώσπου βρήκαν συνολικά 180 χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, τα οποία, ωστόσο, ο 40χρονος είχε προμηθευτεί νόμιμα βάσει ιατρικής συνταγής.

Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο, το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες του τμήματος Άργους Ορεστικού τους εντόπισαν, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που τους άσκησε δίωξη για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This