Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Ιδρύθηκε Γραφείο Υποστήριξης συγγενών και Θυμάτων Τρομοκρατίας

Μόνο που το θέμα είναι να μην έχουμε θύματα από τρομοκρατία και όχι απλά να τα τιμάμε μετά θάνατον...

«Με την ελπίδα να μην υπάρξουν ποτέ ξανά θύματα της τρομοκρατίας στην πατρίδα μας», ιδρύθηκε Γραφείο Υποστήριξης συγγενών και Θυμάτων Τρομοκρατίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Με μήνυμα τους στον «Τοίχο Μνήμης» συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας, η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, η Πρέσβης της Βρετανίας Κέιτ Σμιθ, η σύζυγος του Αξιωματικού της ΕΛΑΣ Γιώργου Βασιλάκη, ο αδερφός του φοιτητή Θάνου Αξαρλιάν, η κόρη του Απόστολου Βέλλιου και ο γιος του Νίκου Μομφεράτου, παρέστησαν σε ειδική εκδήλωση για τα εγκαίνια του Γραφείου Υποστήριξης Θυμάτων Τρομοκρατίας.

Σε δήλωσή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε: «Σήμερα αποτίουμε τα οφειλόμενα. Πραγματοποιούμε τα εγκαίνια του Γραφείου Υποστήριξης Θυμάτων Τρομοκρατίας. Εδώ είναι ο χώρος τους, όπου θα είναι και ένας ανεξίτηλος τόπος μνήμης. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τοίχο μνήμης, στον οποίο οι συγγενείς των θυμάτων γράφουν μια αφιέρωση για τον αδικοχαμένο άνθρωπό τους.
Στηρίζουμε τις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατίας και επαναλαμβάνουμε ότι όποιος χάνεται από τόσο άδικες δολοφονικές ενέργειες, θα τιμάται από την πολιτεία. Με την ελπίδα να μην υπάρξουν ποτέ ξανά θύματα τρομοκρατίας στην πατρίδα μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ