Χαμός στην Κέρκυρα! Σάπισε στο ξύλο τον αστυνομικό που του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Τα «πήρε» στο κρανίο όταν του είπαν να φορέσει μάσκα

Must Read

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας από πολίτες που χειροδικούν ως απάντηση σε παρατηρήσεις για την υποχρεωτική μάσκα.

Ένα νέο περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί της Κέρκυρας, όταν ένας 55χρονος άνδρας επιτέθηκε με μπουνιές σε αστυνομικό που του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του.

Όλα συνέβησαν σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και συγκεκιρμένα στην Ευγενίου Βουλγάρεως, σύμφωνα με το cofunews.gr, όταν δύο αστυνομικοί προσέγγισαν τον 55χρονο που δεν φορούσε μάσκα, με σκοπό να του κάνουν παρατήρηση.

Ο αρνητής της μάσκας όμως έγινε έξαλλος και αφού επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς, χίμηξε στον έναν από τους δύο, χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο. Τελικά, ο 55χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ο αστυνομικός στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This