Διέρρηξαν το σπίτι του Μηνά στην Μύκονο – Η τέφρα του βρισκόταν σε περίοπτη θέση

Αγωνία για τους συγγενείς μέχρι να επιβεβαιώσουν ότι το κουτί ήταν άθικτο

Must Read

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο των διαρρήξεων στη Μύκονο. Το νησί των ανέμων πλήττεται από τη δράση των «ποντικών», με τις κλοπές να έχουν γίνει καθημερινότητα για τους κατοίκους. Μέχρι πρότινος, τα περιστατικά αυτά αυξάνονταν τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν το νησί γέμιζε από τουρίστες. Ωστόσο, πλέον οι κάτοικοι ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας, αφού οι κλοπές εξακολουθούν να αποτελούν το μόνιμο πρόβλημά τους. Τρεις φούρνοι -και μάλιστα σε κεντρικούς δρόμους-, ένα pet shop, ένα περίπτερο και ένα μίνι μάρκετ έχουν γίνει μέχρι τώρα λεία διαρρηκτών μετά την έλευση του νέου χρόνου. Με δεδομένο ότι η ζωή είναι πιο ήσυχη τους χειμερινούς μήνες στο νησί, ο αριθμός αυτός είναι υπερβολικός και η συχνότητα των κρουσμάτων μεγάλη.

Η τέφρα του Μηνά

Μάλιστα, από τα «δόντια» των διαρρηκτών δεν γλίτωσε ούτε το σπίτι του αλησμόνητου Μηνά. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 82 ετών, ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια.

Ο σχεδιαστής είχε την επιθυμία να αποτεφρωθεί και η τέφρα του να παραμείνει στο σπίτι της Μυκόνου που υπεραγαπούσε. Έτσι, οι συγγενείς του δημιούργησαν έναν χώρο στο σπίτι, όπου τοποθέτησαν σε περίοπτη θέση ειδικό κουτί μέσα στο οποίο βρισκόταν η τέφρα του. Οι διαρρήκτες έκαναν το σπίτι άνω κάτω και, τελικά, άρπαξαν διάφορα πολύτιμα αντικείμενα. Ομως, δεν πείραξαν το κουτί στο οποίο βρίσκεται η τέφρα! Ωστόσο, οι συγγενείς του Μηνά πέρασαν στιγμές αγωνίας έως ότου επιβεβαιώσουν ότι το κουτί ήταν άθικτο στη θέση του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This